08/11 – 18/11 2018

Höstsalong 2018

Dalénum Pop up konsthall

Periskopvägen hus 225

Under Lidingö Kulturvecka 8 – 18 november förvandlar vi JM:s industrilokal på Dalénum, Periskopvägen 225 A till livfulla konstytor, där vi hänger och snurrar runt en blandning av olika konstarter på ett lekfullt och intressant sätt.

Vi bjuder publiken på spännande original i olika konstarter – måleri, skuptur, keramik, silver, textil- smyckes- och glaskonst – som alltid maed fokus på att se och köpa konst ska vara lustfyllt, kul ocjh möjligt för alla och en var.

 

Öppettider

vardagar   13-19:00
lörd/sönd 12-17:00

 

Klicka på bilden för att förstora och starta bildspel!

Våra utställningar

Här är det

Aktiviteter och nyheter

CerArt på Lidingö

Lidingökonstnärers stora projekt 2018 är 30 helt nya verk i keramik som vuxit fram under de senaste 12 månaderna. Nu kan du se dem på Högberga gård.

Höstsalong 2018

Under Lidingö Kulturvecka 8 – 18 november förvandlar vi JM:s industrilokal på Dalénum till livfulla konstytor, där vi hänger och snurrar runt en blandning av olika konstarter på ett lekfullt och intressant sätt.

Långängen lyser

3-dimensionella ljusinstallationer lyser upp Långängen i höstmörkret.

CerArt i Gällivare

Lidingökonstnärers stora projekt 2018 är 30 helt nya verk i keramik som vuxit fram under de senaste 12 månaderna? Vill du se dem redan nu? Då får du resa till Gällivare där vår turné startar.

Från Centrum till Naturen

Installation ”stolar” som visades i Lidingö Centrum under kulturdagen i februari finns nu att beskåda i naturen, längst stigen mellan Stockby och Långängens Gård.

 
 
 

Det här är föreningen Lidingökonstnärer

En förening av och för konstnärer verksamma eller boende på Lidingö. Vi arrangerar utställningar, föredrag och öppnar våra ateljéer för allmänheten i konstrundor. Föreningen verkar för ett rikt kulturliv på Lidingö och synliggör föreningen och den enskilda konstnären genom samarbeten.

Om Föreningen Lidingökonstnärer