22/08

Ny konst på Skogshem & Wijk hösten 2018

Skogshem & Wijk

Hustegavägen 1

Vår löpande utställning fortsätter med 5 nya konstnärer. Lidingökonstnärerna Torun Bjurman, Edith CajasLena Sundbeck-ArnäsPaula Rindborg och Erik Andersson tar från 22 augusti över Lidingökonstnärers stående utställning. De har hängt upp nya verk och skapat en fin blandning som är värd en tur, en bra bit ut på vackra norra Lidingö.

Bilder från S&W

Här är det

Här är det

Aktiviteter och nyheter

CerArt

Lidingökonstnärers stora projekt 2018 är 30 helt nya verk i keramik som vuxit fram under de senaste 12 månaderna? Vill du se dem redan nu? Då får du resa till Gällivare där vår turné startar.

Konst på Skogshem & Wijk våren 2018

Första delen av vår löpande utställning går att se under mars och april 2018. Lidingökonstnärerna Ingela Karlsson, Olga Kreida Smedmark, Jonas Melcherson, Bernadette Schillings och Inga Sjödin
visar måleri för gäster och besökare.

Lidingö Konstrundan 2018

Ladda hem årets program och karta Ta hem programmet som ett A4 för utskrift med förteckning över konstnärerna eller välj

Konst i Lidingö centrum

Vi är med på Lidingö Centrums evenemang Kulturen i Centrum. Lördagen den 17 februari ställde lidingökonstnärer ut konstverk och träffade Lidingöbor i centrum.

Glögg och klarinett

Välkommen på glöggmingel och Lidingökonstnärernas höstsalong på Galleri Fallera mellan 17.00 och 20.00. Till musik av och med Jan Holmgren, klarinettist, kompositör och arrangör.

 
 
 

Det här är föreningen Lidingökonstnärer

En förening av och för konstnärer verksamma eller boende på Lidingö. Vi arrangerar utställningar, föredrag och öppnar våra ateljéer för allmänheten i konstrundor. Föreningen verkar för ett rikt kulturliv på Lidingö och synliggör föreningen och den enskilda konstnären genom samarbeten.

Om Föreningen Lidingökonstnärer