Anki de Morais

Anki älskar färg och det är den röda tråden när hon målar både abstrakt, naivt och intuitivt. Hon uttrycker glädjen att vara i naturen genom de organiska formerna och leker också med formaten där det lilla finns i det stora och det stora finns i det lilla. Anki förmedlar också sin kärlek till djuren genom sin fantasi och sitt barnasinne. Hennes önskan är att färgglädjen och lekfullheten sprider en god energi i kunders hem i många år framåt.

Målar-bakgrund
Anki har målat sedan år 2002 då hon för första gången gick en kurs i intuitivt måleri (Vedic Art). Hösten 2019 blev längtan starkare att måla mer kontinuerligt i samband med en livskris och Covid. Målandet blev balanserande, då det påminner om glädjen i livet och att känna tacksamhet för det vi har här och nu.
Anki är även utbildad i ”Creative Visionary Programme” med Nicholas Wilton och av Louise Fletcher med kurserna ”Find Your Joy” och ”Find Your Voice”. Allt i syfte att lyssna inåt och måla det som vill uttryckas snarare än det förväntade och planerade.

Facebook: https://www.facebook.com/AnkideMoraisArt
Instagram: https://www.instagram.com/anki.demorais.art/

Kolorist med rötter från västkusten

Tel: 070 728 71 91
E-post: anki@ankidemorais.com
Ateljé: Elinshällsvägen 23B, Lidingö