Konstrundan 2020 skjuts upp

21 - 29 mars skulle vi Lidingökonstnärer visa upp årets första konstverk i den årliga konstrundan. Vi har följt utvecklingen och rekommendationer från myndigheter och har nu valt att skjuta upp konstrundan. Vi hoppas kunna genomföra den efter sommaren. Mer information kommer här och i våra andra kanaler.
Read More

CerArt på Lidingö

Lidingökonstnärers stora projekt 2018 är 30 helt nya verk i keramik som vuxit fram under de senaste 12 månaderna. Nu kan du se dem på Högberga gård.
Read More

Konsthelgen 2019

Från fredag den 29 mars till den 31 mars öppnar 27 lokala konstnärer sina ateljéer och utställningslokaler för en stor gemensam konstutställning över hela Lidingö.Ladda hem kartan med alla ateljéer och möjlighet att vinna ett presentkort på 4000 kronor.
Read More

Höstsalong 2018

Under Lidingö Kulturvecka 8 - 18 november förvandlar vi JM:s industrilokal på Dalénum till livfulla konstytor, där vi hänger och snurrar runt en blandning av olika konstarter på ett lekfullt och intressant sätt.
Read More

CerArt i Gällivare

Lidingökonstnärers stora projekt 2018 är 30 helt nya verk i keramik som vuxit fram under de senaste 12 månaderna? Vill du se dem redan nu? Då får du resa till Gällivare där vår turné startar.
Read More

Konst på Skogshem & Wijk våren 2018

Första delen av vår löpande utställning går att se under mars och april 2018. Lidingökonstnärerna Ingela Karlsson, Olga Kreida Smedmark, Jonas Melcherson, Bernadette Schillings och Inga Sjödin visar måleri för gäster och besökare.
Read More

Kroki med galleriets besökare som modeller

Lidingökonstnärerna Jonas Melchersson, Liselott Toresdotter Lindberg och Tora Derkert gjorde galleriets besökare till modeller tisdagen den 14 nov. Minutsnabba krokier och teckningar av alla som rörde sig i utställningen som var och en fick med sig hem samma kväll.
Read More