29/11

Glögg och klarinett

Galleri Fallera

Sticklingevägen 11

Välkommen på glöggmingel och Lidingökonstnärernas höstsalong på Galleri Fallera mellan 17.00 och 20.00. Till musik av och med Jan Holmgren, klarinettist, kompositör och arrangör.

 

Våra utställningar

Här är det

Aktiviteter och nyheter

Konsthelgen 2020

I slutet av mars visar vi Lidingökonstnärer upp årets första konstverk i den årliga konstrundan. 2020 bjuder på flera nyheter både i stil och arrangemang. Mer information kommer.

Ljuspunkter

Föreningen Lidingökonstnärer bjuder in sina medlemmar att visar sina verk i Höstsalongen 2019 i Lidingö stadshus. Mer information kommer.

CerArt på Lidingö

Lidingökonstnärers stora projekt 2018 är 30 helt nya verk i keramik som vuxit fram under de senaste 12 månaderna. Nu kan du se dem på Högberga gård.

Konsthelgen 2019

Från fredag den 29 mars till den 31 mars öppnar 27 lokala konstnärer sina ateljéer och utställningslokaler för en stor gemensam konstutställning över hela Lidingö.Ladda hem kartan med alla ateljéer och möjlighet att vinna ett presentkort på 4000 kronor.

Höstsalong 2018

Under Lidingö Kulturvecka 8 – 18 november förvandlar vi JM:s industrilokal på Dalénum till livfulla konstytor, där vi hänger och snurrar runt en blandning av olika konstarter på ett lekfullt och intressant sätt.

Långängen lyser

3-dimensionella ljusinstallationer lyser upp Långängen i höstmörkret.

 
 
 

Det här är föreningen Lidingökonstnärer

En förening av och för konstnärer verksamma eller boende på Lidingö. Vi arrangerar utställningar, föredrag och öppnar våra ateljéer för allmänheten i konstrundor. Föreningen verkar för ett rikt kulturliv på Lidingö och synliggör föreningen och den enskilda konstnären genom samarbeten.

Om Föreningen Lidingökonstnärer