22/08

Ny konst på Skogshem & Wijk hösten 2018

Skogshem & Wijk

Hustegavägen 1

Vår löpande utställning fortsätter med 5 nya konstnärer. Lidingökonstnärerna Torun Bjurman, Edith CajasLena Sundbeck-ArnäsPaula Rindborg och Erik Andersson tar från 22 augusti över Lidingökonstnärers stående utställning. De har hängt upp nya verk och skapat en fin blandning som är värd en tur, en bra bit ut på vackra norra Lidingö.

Bilder från S&W

Våra utställningar

Här är det

Aktiviteter och nyheter

CerArt på Lidingö

Lidingökonstnärers stora projekt 2018 är 30 helt nya verk i keramik som vuxit fram under de senaste 12 månaderna. Nu kan du se dem på Högberga gård.

Höstsalong 2018

Under Lidingö Kulturvecka 8 – 18 november förvandlar vi JM:s industrilokal på Dalénum till livfulla konstytor, där vi hänger och snurrar runt en blandning av olika konstarter på ett lekfullt och intressant sätt.

Långängen lyser

3-dimensionella ljusinstallationer lyser upp Långängen i höstmörkret.

CerArt i Gällivare

Lidingökonstnärers stora projekt 2018 är 30 helt nya verk i keramik som vuxit fram under de senaste 12 månaderna? Vill du se dem redan nu? Då får du resa till Gällivare där vår turné startar.

Från Centrum till Naturen

Installation ”stolar” som visades i Lidingö Centrum under kulturdagen i februari finns nu att beskåda i naturen, längst stigen mellan Stockby och Långängens Gård.

 
 
 

Det här är föreningen Lidingökonstnärer

En förening av och för konstnärer verksamma eller boende på Lidingö. Vi arrangerar utställningar, föredrag och öppnar våra ateljéer för allmänheten i konstrundor. Föreningen verkar för ett rikt kulturliv på Lidingö och synliggör föreningen och den enskilda konstnären genom samarbeten.

Om Föreningen Lidingökonstnärer